Τελευταία ενημέρωση στις:

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΙΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗ ΧΗΝΙΤΣΑ, ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ

Πελοπόννησος Κρανίδι

Προς Πώληση

2.100.000 €

  • 270 τ.μ.
  • 5 Υπνοδωμάτια
  • 6 Μπάνια
Τιμή
2.100.000 €
Επιφάνεια (τ.μ.)
270
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
6
e-agents ID
1752141

Περιγραφή Ακινήτου

Αυτή η εντυπωσιακή βίλα 270 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 4500 τ.μ. με θέα τη θάλασσα και το γραφικό Πόρτο Χέλι.
Χτισμένη σε ένα επίπεδο, λεπτομέρεια που την καθιστά ιδανική για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών και επισκέπτες με κινητικά προβλήματα.
Η Villa αποτελείται από ένα φωτεινό κομψό σαλόνι με τζάκι, με εκπληκτική θέα στην πόλη του Porto Cheli, μια λειτουργική και όμορφα σχεδιασμένη τραπεζαρία μια γοητευτική πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ, αίθουσα ελέγχου με πολλές ντουλάπες και μεγάλη βεράντα με θέα στην πισίνα, δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, ιδιωτικό μπάνιο και αίθριο, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ιδιωτικό μπάνιο και αίθριο, ένας ανεξάρτητος ξενώνας με ατομική είσοδο, με διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο και αίθριο, αποθήκη, πλυντήριο δωμάτιο και ένα wc επισκεπτών.
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει δύο υπαίθριες τραπεζαρίες, ένα σαλόνι, μια ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης με πολλές ξαπλώστρες, ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ντους πισίνας, πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου, υπαίθριο wc και χώρο στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα.
Η Villa σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας και έχει όλες τις ανέσεις που θα περίμενε κανείς από ένα πολυτελές κατάλυμα. Είναι τεράστια γοητεία και κομψότητα που εμπλουτίζεται από το απίστευτο ελληνικό φως και το μπλε χρώμα της θάλασσας ορατό από κάθε γωνιά.
Η θέση της κάνει τη Villa ασυναγώνιστη. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Πόρτο Χέλι, και δέκα λεπτά με το θαλάσσιο ταξί από το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών με σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα.

Χαρακτηριστικά

Είδος Ακινήτου Βίλα
Υπνοδωμάτια 5
Τιμή 2.100.000 €
Θέα Θάλασσα
Τύπος Θέρμανσης Ατομική
Έτος Κατασκευής 2013
Τιμή
2.100.000 €
Επιφάνεια (τ.μ.)
270
Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
6
e-agents ID
1752141

Άλλα ακίνητα στην περιοχή

1.500.000 €
Βίλα, 300 τ.μ.

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ

Σολύγεια
  • 4 Υπνοδωμάτια
  • 5 Μπάνια
  • 300 τ.μ.
  • Θάλασσα

CHECK OUT FOR APARTMENT’S AVAILABILITY

BOOK NOW